Ποιοι Είμαστε

/Ποιοι Είμαστε

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Πλήρης Κάλυψη Ασφαλιστικών Αναγκών

Το 2003, ο Βασιλάκης Δημήτριος και η Βασιλάκη Ελένη ίδρυσαν την εταιρεία ΕΡΓΟΒΑΣ Α.Ε – ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, με διακριτικό τίτλο ERGOVAS A.E.

Σκοπός της ERGOVAS A.E από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας της, ήταν η συνεχής διερεύνηση της ασφαλιστικής αγοράς ώστε μέσα από νέα ανταγωνιστικά προϊόντα να παρέχει τις όσο το δυνατόν πληρέστερες και πλέον συμφέρουσες λύσεις τόσο σε εμπορικούς αλλά όσο και σε ιδιώτες πελάτες.

Σήμερα, έπειτα από 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον απαιτητικό χώρο των ασφαλειών, έχουμε καταφέρει να καθιερωθούμε στη συνείδηση των καταναλωτών και των συνεργατών ασφαλιστών, ως ένα γραφείο ασφαλειών που παρέχει ένα σταθερό επαγγελματικό περιβάλλον, που καλύπτει τις ασφαλιστικές τους ανάγκες.

Δέσμευσή μας είναι ο σεβασμός στον πελάτη, στο συνεργάτη ασφαλιστή, αλλά και τον εργαζόμενο παρέχοντας συνεχή υποστήριξη καθόλη τη διάρκεια του συμβολαίου μας. Οι αξίες βάση των οποίων πορευόμαστε είναι ο επαγγελματισμός, η συνέπεια, η καινοτομία και η υπευθυνότητα.

Εμπιστευθείτε κι εσείς τις ασφαλιστικές υπηρεσίες που σας προσφέρει η εταιρεία ERGOVAS A.E. και απολαύστε πλήρη κάλυψη κάθε ασφαλιστικής σας ανάγκης.

ERGOVAS A.E – ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ

Καλέστε μας!